Tom

Totalt: 0,00 kr

Köp- & betalningsvillkor

 
Snabba fakta
  • Inget minibelopp, liten som stor beställning alla är lika välkomna.
  • Varor skickas inom 3-10 vardagar efter mottagen beställning.
  • Säkra betalningsalternativ som är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel.
  • Du har alltid 14 dagars öppet köp och bytesrätt.
  • Vi ger garanti i enlighet med konsumentköplagen.
  • Tveka inte att kontakta oss vid frågor. Tryck HÄR om du vill kontakta oss.
  • Vi innehar F-skattsedel och momsregistrering.

 

Köpvillkor

 

Öppet köp och bytesrätt gäller inte på smycken och accessoarer. Vi följer Konsumentköplagens och Allmänna Reklamationsnämndens regler och råd gällande reklamationer, öppet köp och bytesrätt. Genom att beställa godkänner du våra köpvillkor. 

 

Priser
Samtliga priser hos oss är angivna i svenska kronor och är inklusive moms på 25 %.
 

Åldersgräns
För att beställa hos oss måste du vara 18 år fyllda.

 

Betalningsalternativ
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. 

 

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Vi har inte tillgång till några kortnummer.

 

Paysondirekt (kort) 

När du väljer Paysondirekt, betalar du enkelt och snabbt med ditt kort. Payson samarbetar med Visa/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea

payson.gif

 

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning mailar vi dig en orderbekräftelse med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser korrekt ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundtjänst omedelbart. Spara denna orderbekräftelse för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst. Vill du annullera eller ändra något i din order så kontakta oss så snart som möjligt. Du kan bara ändra/avbeställa din order om den ännu inte har skickats.Tryck HÄR för att Kontakta oss.

 

Frakt
Inom Sverige debiterar vi en fraktkostnad på 29 kr. Alla försändelser skickas som brev eller paket. Vill du att vi skickar utanför Sverige, kontakta oss per mail för mer info samt om aktuell fraktkostnad.