Tom

Totalt: 0,00 kr

Returer och reklamationer

 
Om du vill byta, ångra eller reklamera
Retursedeln skall alltid bifogas om du ångrar ditt köp, vill byta eller reklamera. Tryck HÄR för kontakt om du vill ha en retursedel. Retursedeln skrivs ut, fylls i och läggs med i returpaketet. Det går inte att returnera varor som inte har med retursedel. Glöm inte att skicka fullständiga uppgifter och artikelnummer på den berörda produkten när du kontaktar oss. Vi löser ej ut returer som skickats till oss mot postförskott.
 
Ångerrätt & Byte
Du har alltid 14 dagars öppet köp och bytesrätt enligt Distansköpslagen. Ånger- & bytesrätt gäller när varan ej är använd samt att alla tags sitter kvar & våra skötselråd följts. Vid retur måste produkten paketeras väl och retursedel med ifyllda uppgifter bifogas. Vid retur står du för returfrakten. OBS! Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss.
 
Vid godkänd retur krediteras beloppet till ditt bankkonto inom 10 bankdagar efter att vi mottagit och registrerat returen hos oss. Vid högtryck kan det ta upp till 30 dagar som är maxtid enligt lag. Återbetaling sker endast till det kontot du uppgivet på returblanketten, så fyll i dina uppgifter noga på returblanketten.
 
Vid byte av en produkt står kunden för returfrakten och vi står för de fraktkostnader som uppkommer när den nya varan skickas till dig, vilket görs inom 14 dagar från det vi fått varan i retur från dig.
 
Vill du ångra/byta en produkt som du köpt under en kampanj, med rabatt eller på rea så gäller alltid det pris som du betalat vid det köpet. Har du ex. betalat 100 kr för en produkt som har ordinarie pris 200 kr, så är det värde 100 kr som gäller.
 
Reklamation
Vi följer Konsumentköplagens och Allmänna Reklamationsnämndens regler och råd gällande reklamationer, öppet köp och bytesrätt.
 
Avbeställning
Du kan avbeställa din order om den ännu inte har skickats. Skulle du ångra eller vilja ändra din order kontakta oss snarast, så kollar vi hur långt din order har kommit i processen. Skulle din försändelse redan skickats är det mest ekonomiskt om du hämtar ut paketet sedan skicka det i retur till oss, då slipper du kostnaden för outlöst paket på 149 kr.
 
Outlöst paket
För alla paket som inte hämtas ut inom 14 dagar (Obs10 vardagar) debiteras beställaren en avgift på 149 kr. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering.
 
Har du övriga frågor gällande villkor & lagar så tipsar vi dig att besöka konsumentverkets hemsida.